söndag 12 augusti 2012

Scrapbutiker

Det blev lite scrapshopping under semestern och här är mitt omdöme om butikerna som jag besökte.

Första butiken som jag shoppade i var Bikuben, en affär strax utanför Oslo. Ryktet att det är dyrt i Norge stämmer men jag hittade en del fynd som till exempel Distress Ink. En inkpad kostade 35 norska kronor vilket motsvarar ungefär 42 svenska kronor (snittet i Sverige brukar vara ca 50 kr) och en re-inker kostade 25 norska kronor (ca 30 svenska kronor, snittpris i Sverige 39 kr) så det blev några re-inker och pads. Annars var priserna någorlunda som i Sverige med några dyra undantag.

Jag rekommenderar varmt att ni besöker butiken om ni är runtomkring Oslo. Jag spenderade över två och en halv timme i butiken då den var enorm. Massor av fina saker och produkter. I Göteborg besökte jag CiLi in Papers och jag gillade deras utbud. Det som jag alltid tycker är bra är när en butik har en rea hörna och hos CiLi fanns det en rejäl rea sektion. Hittade några fynd som ni ser på bilden. 


Sedan blev besöket i Borås, staden jag har längtat till enbart för scrapshopping och ni inbitna scrappare vet nog att det är Magnolia jag syftar på. I den här butiken var jag också över två timmar för det tar sin lilla tid att titta på allt fint. Det blev ju inte direkt billigt men jag ser det som en investering då stämplar är något man kan använda många gånger. =) 

Här är många bilder.

Till sist hittade jag Mixen (vet inte om dem har någon hemsida) i Nyköping där jag hittade några rea papper och en fin berlock men mycket mer var det inte. Ganska litet utbud och priserna var över medel. (Edit: Hade skrivit Linköping förut, trodde att det var där jag handlade men kom sedan på att det var i Nyköping, sorry)

Ha en bra söndagskväll!!

=)

5 kommentarer:

Sandra sa...

Åh så mycket fint du hittat! kram

Susy sa...

Vilka härliga bilder!

KRAM SUSY

Cattiegirl sa...

Jättekul att få shoppingtips och bilder på alla fina fynd! :-))))
Kram
Cattie

Emelie Pysslar sa...

Var gärna med i min candy som pågår nu! :)

Rozzan sa...

Så bra idé att skriva om olika butiker du besökt!
Jag gjorde själv ett besök hos Magnolia,,,:-) Vilken lycka att bara strosa omkring där i flera timmar och shoppa en massa:-)
Kul att du är följare av min blogg!
Ha en fin dag
Kramiz