måndag 31 oktober 2011

Grattis på födelsedagen


Ett grattis kort gjorde efter en skiss hos Magdas scrapbooking

Ha en bra kväll!!!!!!!

Halloween tag

Idag är det halloween!! Hoppas att ni har haft en läskigt bra dag. För att fira detta har jag gjort en halloween tag vilket var Pysseltagens månadsutmaning och jag tror att det är första gången jag gör en egen tag. Tävlingen slutar idag, den 31 oktober.


Hoppas att ni alla har det bra!!!!

söndag 30 oktober 2011

Love


I gruppen "unga scrappare" på forumet Svensk Scrapbooking har vi alltid en tävling varje månad och denna månad gick ut på att ha ett foto/bild på ett kort. Jag valde att ta en bild från en tidning.

Hoppas att ni får en bra kväll!!!

fredag 28 oktober 2011

Happy Halloween


Nu är det inte många dagar kvar till halloween och jag har gjort ett kort för att påminna om detta. Lila, orange och svart var även färgerna man skulle skapa efter Scrapfabrikens månadstävling som är tom den 31 oktober.

Ha nu en bra helg och nu har jag äntligen höstlov!!!!

torsdag 27 oktober 2011

Grattis


Magdasscrapbooking har haft en massa utmaningar denna månad och för varje gång man deltar i en utmaning så får man en lott. Det här kortet är gjord efter en skiss och jag tänkte att jag skulle göra något annat än julkort denna gången så det fick bli ett grattis kort. Blomman har jag gjort själv och vill du vet hur man gör så klicka här.

Ha en trevlig kväll!!!!!!

Svampkort


Här är ett litet svampkort som jag "slängde ihop". Flugsvampen kommer från Stämpelkällan.

Ha en fin dag!!

tisdag 25 oktober 2011

Happy Halloween

Skapa hobbys månadsutmaning (tom den 28/10) är att skapa ett alster i färgerna svart, vitt, orange och lila. Jag gjorde ett halloween kort. Textstämpeln och motivstämpeln kommer från Stämpelkällan, spindeln är från Vilda Stamps.


Ha en bra dag!!

måndag 24 oktober 2011

God Jul


Magdas scrapbooking har en massa utmaningar under oktober månad och det här kortet gjorde jag efter en skiss.

Ha en bra kväll!!!!!

Rosa kort

Scrap-perras månadsutmaning är att skapa ett alster efter en skiss och att större delen av alstret ska vara rosa eftersom oktober är rosa bandet månaden. Det blev ett väldigt rosa kort och bakgrunden har jag gjort själv med distressen worn lipstick som jag sedan har skvätt vatten på och fortsatt att kladda och stämpla.


Ha en trevlig dag!!

söndag 23 oktober 2011

Puss och kram


En annan tävling hos Scrapptorgets cybercrop gick ut på att göra ett platt kort, inget lager på lager så jag maskade ihop ett kort.

Grattis


Scrapptorget har haft en cybercrop i två veckor och idag är den sista dagen. Den här tävlingen gick att inspireras av loggan som scrapptorget hade för sin cybercrop.

Fler bidrag kommer strax   =)

onsdag 19 oktober 2011

God jul


Altheasmix har varje vecka en julkortsutmaning och veckans tema är valfritt så jag gjorde ett julkort i färgerna rött, grönt, vitt och guld. Var med du också, du har fram till söndag midnatt att delta.

Ha det bra!!

fredag 14 oktober 2011

God jul

Det här kortet skapade jag till Svensk scrapbookings cybercrop. Utmaningen gick ut på att skapa efter en skiss.

Nu börjar jag få en liten julkortshög här hemma och jag tycker att det ska bli så roligt att få skicka ut dem till jul.


Ha en bra fredagsdag!!!

torsdag 13 oktober 2011

Frystejp blommor

Jag älskar att leta scrap-klipp på youtube och jag hittade det här klippet med Tim Holtz där han visar hur man gör blommor av hans tissue tape.


Men eftersom jag inte har tissue tape tänkte jag att frystejp eller maskeringstejp borde fungera så jag gjorde ett experiment. Jag använde vanlig frystejp som jag hade hemma.


Jag tejpade fast tejpen på ett underlägg eftersom det blir kladdigt ;)


Sedan använde jag distress ink och verktyget blending tool och färgade in tejpen.


Sedan stämplade jag på tejpen...


Och lät den torka...


Sedan använde jag tejpen och gjorde precis som Tim fast jag pimpade mina med embossingpulver. Här är ett kort där jag använde en frystejp blomma.


Lycka till!!!!

onsdag 12 oktober 2011

God jul

Som jag skrev tidigare så hade Svenskscrapbooking en cybercrop i helgen och jag hann med två bidrag och här är ett av dem. Man skulle inspireras av en skiss.


Stämpel är från Stämpelkällan och jag tycker den är så söt. Glöm inte bort min blogcandy som är tom den 31 oktober. Klicka på bilden i sidbaren.

Ha en bra dag!!

söndag 9 oktober 2011

God jul

Många kanske förknippar oktober med halloween men det är också "rosa-bandet månaden" så Altheasmixs julkortsutmaning för denna vecka var att skapa ett rosa julkort, och så här blev det: 


Det var roligt och utmanande att skapa ett julkort som inte är i de traditionella julfärgerna.

Ha en bra kväll!!!

Födelsedags-cc

Ni har väl inte missat att Svenskscrapbooking firar fem år dennna helgen och har en cybercrop (pysselträff på nätet) med en massa utmaningar. Ni har tom midnatt idag.


Hoppas att ni får en riktig pysslig dag!!!

tisdag 4 oktober 2011

God jul


Ett enkelt litet julkort som jag gjorde för ett tag sedan.

Hoppas att ni har och får en bra kväll!!!