torsdag 31 mars 2011

Notkort

Skrotboken har en tävling där man ska ha noter och glitter på sitt alster. Jag valde att både ha notpapper och en stor not som jag har embossat med svart embossingpulver.

Bingo hos scrapbruket

Scrapbruket har en tävling som går ut på att man ska välja en rad i en bingobricka. Jag valde raden stämpel, brads, band och tag. Så här blev resultatet.


måndag 28 mars 2011

For you


svenskscrapbooking.se finns det en grupp som heter unga scrappare och där hålls varje månad en utmaning med fina priser och nu när jag väl skriver om det kan jag även säga att jag vann februaris utmaning och fick hem en massa band och pärlor, är så glad =). Månadens tävling är att använda sig av olika färgpaletter och jag valde paletten turkos, rosa och vitt.

Den suddiga bilden är för att kunna ladda upp bilden på svensk scrapbooking.

söndag 27 mars 2011

Blogcandy

Pysselpassion firar våren med en blogcandy. Blogcandyn håller på tom.16 april.

Bingo hos Inaskortochscrap

Inaskortochscrap har en tävling då man ska utgå efter en bingobricka och välja en rad samt att man ska inspireras av våren. Jag valde raden spets, blommor, glitter och för att inspireras att våren är påväg valde jag att sätta dit humlor eller getingar (jag tror det är någon blandning), för när de små vännerna är ute på sina äventyr vet man att våren har kommit. Blommorna är från prima marketing och de svarta bokstäverna är från panduro.

Färgtävling hos scrapdraken


Tävlingen gick ut på att man skulle skapa en LO, kort eller alster och använda färgerna grönt, rosa, vitt och svart och då valde jag att göra ett kort som på insidan har en ficka där man kan stoppa pengar eller ett presentkort. Stämplarna " Whoever says money can´t buy happiness doesn´t know where to shop" och kassarna följde med tidningen Creativity nr. 22 och solrosorna följde med Creativity nr. 20. Solrosorna har jag embossat med svart embossingpulver.

Klicka här för att komma till tävlingen

Pysslotekets fjäderfestival

Pyssloteket har en påsktävling och det här är mitt bidrag. Kycklingen är av trä från panduro som jag har målat med vanlig hobbyfärg. Sista dagen att vara med är den 20 april.

fredag 11 mars 2011

torsdag 10 mars 2011